Sovmornar

Japp, faktiskt så är det så. Och vi njuter som bara den! Bäst det medans det varar!:) Penny sover till närmare kl 9 varje dag…ibland får vi nästan väcka henne!


Familjen Gabrielsson/Nordström (som vi semestrar med här) är väl inte lika roade över våra sena morgonrutiner. De hänger på låset till fukosten när den öppnar kl 7 på morgonen och när vi väl tagit oss ut till poolen har de redan hunnit lekt, badat, solat och simmat… Men resten av dagen har vi det toppen tillsammans!

 

Nu har Penny i och för sig lite senare vanor här än hemma också och kommer inte i säng förrän 20.30-21.00, men det funkar bra. Då hinner vid med middag medan hon fortfarande är på bra humör och sen varva ner lite på rummet innan läggdags.

 

Som ni ser på bilderna är det inte bara fina toppmoderna hotell vi bor på… Senaste hotellet förstod knappt vad vi menade när vi frågade om en ”baby cot”. Lite synd tyckte vi, men det visade sig att det inte alls hade någon betydelse, Penny sov lika gott på överkasten på golvet:)

 

Nu är vi alltså tillbaka i Ban Phe och hotellet på stranden, här har vi bott förut, tog bara en avstickare några dagar. Här är lugnt och skönt…kanske lite för lugnt ibland. Men vi njuter! Penny med som skrattar högt när hon får bada. Underbart att bara behöva ha en liten klänning på Penny, eller inget alls när hon sitter på handduken och leker efter bad i poolen. Förra omgången på det här hotellet hade vi en finfin spjälsäng i trä med nedfällbar kant och allt. Den här gången fick vi en i grönt stål ala ryss-modell! Har tyvärr ingen bild på den och det är ingen vidare bra idé att ta en bild nu när Penny sover i den, den får komma senare!

 

Dags att krypa ner i sängen snart, måste vara utvilade tills vi kommer till Bangkok, men än så länge har vi tre nätter till här. I Bangkok blir det partaj och shopping, en kväll/natt med party och en dag med shopping utan barn har vi bestämt att det blir i Bangkok, tjejerna för sig och killarna för sig.

 

Kramar från oss

 

 

Penny leker filmstjärna

Pennys korkskruvar...nä vi förstår inte varifrån de kommer...

Pennys "säng"

 

 


Kommentarer
Postat av: Farmor

fins det inte insekter på golvet?Penny kan väll få sova med er.Kramar

2010-10-15 @ 20:20:34
Postat av: Pappa H

Om det finns insekter så käkar Penny upp dem... Hon hade inte fått plats då vi endast fick 2 enkelsängar.



Kram

2010-10-16 @ 09:23:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0