Penny vill ha en katt

Igår var pappa å penny hos familjen Boson. Det bjöds på köttfärslimpa, som penny slukade.

Det busades även en hel del med Juno och Billie. Juno och Penny satt och hade en knasig konversation med mycket skratt i soffan, det ritades, dansades å stojades.

En stor del av tiden gick även åt till att klappa, följa efter, härma & ropa efter katten...

Tror verkligen Penny vill ha sig en liten kisse. Checka länken....

http://www.youtube.com/watch?v=q537AeRKC6c&feature=youtube_gdata_player


Hos faster

Ikväll var Penny och hälsade på faster. Det åts kinamat, hejades på Timrå och gosades. När det var dags att åka hem fick alla godnattpussar, tom katten.


Pennys konstverk

När jag hämtade Penny på dagis i veckan så såg jag att de satt upp en bild som hon målat med vattenfärg. Nu är jag ju något partisk i detta, men tycker helt ärligt att den var snygg. Blir nog till att rama in och sätta upp. Alternativt lägga upp en auktion och bli rik på kuppen.

Här kommer den för allmänt beskådande.


Lekparken

Hej hej.

Just nu är pappa och Penny på lekplatsen. En riktigt skön höstdag. Men eftersom pappa för tillfället inte duger så var det roligt i ca 3min. Sen gnäll efter mamma och hemgång. Första gången hon självmant springer till vagnen och vill hem därifrån.

Nån bild blev det i alla fall.


Tea Party

I fredags bjöd Penny mamma och pappa på te innan middagen. Jag tycker allt det är lite coolt att barn som är så små redan kan låtsas leka sådär. Penny gjorde nått fejkat ljud när hon hällde upp sitt osynliga te och sörplade i sig det gång efter gång. Nu Är vi alla på hennes rum å leker innan det är dags för välling å sova.


Sitter på tåget

Sitter på tåget påväg in till Uppsala. Gårdagen tillbringades i Gävle och natten sovs på hotell.

Nätter borta från Penny är lite både och. Man får onekligen sova bättre och ostört, hon är otrolig på att sparkas, nypas och ta upp plats i vår säng, som hon kommer till allt mellan 03-06. Men samtidigt så missar men den härliga stunden då det är dags att vakna och kliva upp. Gosigare tjej än Penny just då är nog omöjlig att hitta. När jag tänker efter så har det nog alltid varit så.

Det konstiga med Pennys mornar är att på vardagarna då det är dagis så ska hon sova länge och är svårväckt. Men så fort det blir helg vill hon upp så tidigt som möjligt.

Jaja, några tankar på tåget. Dags att kliva av. Slänger med en bild också.


Penny badar

Ikväll fick Penny bada lite innan hon skulle lägga sig. Hon gillar verkligen skummet.


Penny lunchar med farmor

Idag är pennys dagis stängt. För att pappa ska kunna jobba spenderar Penny dagen med farmor.

Lunchen tillbringades på McDonalds och Penny verkar gilla det.


Pennys nya kläder

När farmor kom hem från semestern hade hon med sig presenter. Pennys stora favorit blev denna dress.


RSS 2.0