Krulltott

Här kommer ett litet inlägg från mamma Reibom…det första än så länge…

 

Luftfuktigheten är på topp och den har riktigt skoj med Pennys hår. Hon var ju lite lockig innan också, men nu är det KRULL. De hårstrån hon har alltså:) Trots den gulliga frisyren verkar det inte vara helt klart att hon är en tjej. Trots att både Penny och Vanja allt som oftast har klänningar på sig frågar många om det är ”boy or girl?” och verkar nästan förvånade när vi svarar ”girl”. Vet inte riktigt hur vi ska lösa problemet, men jag och Vanjas mamma funderar på om lösningen är att ta hål i öronen på de små liven…nej skojar ju bara förstås:)

 

Idag har vi tagit oss till stranden. Bor på en stor resort med bland annat tre pooler. Det är en bit till närmsta by/stad och inte riktigt vad vi är vana vid…inte säkra på hur jag och Henrik ska fixa två veckor på stranden, det är ju inte riktigt vår starka sida…men det ska nog gå bra! Penny gillar att bada så tre pooler blir utmärkt. Däremellan kanske hon kan få lite lugn och ro, Bangkok kan ju bli lite hektiskt…men HÄRLIGT!!

 

Som ni kanske läst var jag ut och drack drink igår. Ikväll är det pappornas tur. Bäst att passa på när man har lite sällskap:)

 

Imorgon blir det faktiskt en tur in till byn, vill ju faktiskt försöka undvika lappsjukan:) Måste proviantera lite, MANGO står överst på inköpslistan!

 

Dags att göra sig i ordning för sängen, gissar att Henrik snart är hemma…inget vidare hålligång på det här stället och alla barer stänger kl 23! Men mysigt är det faktiskt här, så idylliskt och allt ser faktiskt ut på riktigt som det brukar göra i resebroschyrer!

 

Kramar till er därhemma!


Kommentarer
Postat av: Lina

Hihi, hur kommer det sig att jag totalt missat denna blogg om världens sötaste Penny :) Så mys att se lite bilder på tjejjerna, verkar som Vanja redan fått sig en lätt bränna! Ha en superresa! Kramkram från London

2010-10-07 @ 13:49:16
Postat av: mamma Reibom

Haha, mer förvånad att du hittat den:) Inte så spännande kanske egentligen, men nu blir det ju lite resedagbok också! Japp, Vanja är vackert gyllenbrun, Penny är fortfarande en blekfis precis som mamma:)

2010-10-07 @ 17:13:53
Postat av: Lina

Hihi...tacka Kickis blogg som jag av någon anledning gick in på just idag... och min första tanke var att "va, har Annikas pappa en blogg" tanken varade dock bara en millisekund innan jag skrattade gott åt mig själv :) Kul ni uppdaterar, fortsätt med det! Mer bilder på gänget!! xx

2010-10-07 @ 18:04:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0