Inte mycket nytt har hänt...

... Sen sist.
I och för sig har vi flygit till Chiang Mai från Bangkok och Penny var fantastisk under den resan. Hon gnällde och grät i totalt 3minuter då vi lyfte.
Innan flyget var hon hur trött som helst. hon såg helt utslagen ut när hon fick sin power napp innan vi åkte från hotellet... Kolla själva:
Jag vet inte om det kan bero på att hon kvällen innan lekte så sjukt mycket med den ballong som hon fick när Mamma och Pappa var på Pizza Hut å käkade (man kan inte äta thai mat varje dag). Just ballonger verkar vara en ny favorit. Idag handlade därför Pappa ett packet sådana så att Penny ska få leka med dem imorgon.
När vi väl kom fram till flygplatsen så var Penny hungrig (som vanligt, påminner som sagt väldigt mycket om sin Pappa där) och efter att hon ätit sin mat kastade hon sig över Mammas och Pappas Sushi. Avocado-Sushi blev snabbt en favorit. Hon käkade den så ivrigt att det var omöjligt att få en skarp bild på det.
Hotellet i Chiang Mai heter Centara Duang Tawan och är helt ok. Vi bodde även här förra året, men då var ju Penny fortfarande i magen på mammsen. Poolen var dock oerhört kall så istället för det vanliga 10minuters badandet så blev det ett 10sekunders dopp, sen skakade både Pappa och Penny. Men poolkanten tycks duga att leka vid i alla fall.
En av nackdelarna med hotellet är att det inte finns några möjligheter att laga mat till Penny. Normala människor hade väl tänkt, jaha då får hon skylla sig själv och antingen äta icke hemlagad mat, elelr leva på gröt och välling... Vi är inte riktigt så normala. Istället kastar vi oss in i en tuk tuk och åker iväg på jakt efter någon lösning på detta. Vi kommer till Carrefour (STOR affär) där det innhandlas någon form av elektrisk kastrull... Förpackningen säger inte så mycket:
Men "grytan" var ju i alla fall röd och fin
Med denna gryta och råvaror till de två maträtter som vi vet fungerar kommer vi tillbaks till hotellet. ALldeles för sent för att laga mat så detta fick vänta tills morgondagen (Idag). På morgonen går Penny och Pappa ner till Poolen medans mamma får "äran" att testköra grytan. Då vi var lite oroliga för att eventuellt sätta igång brandlarmet i hotellrummet så valde vi att laga denna mat på toaletten istället (det är en rätt så stor toa). För att avsluta en rätt så tråkig och inte så spännande historia så gick det hur bra som helst, INget larm gick och Penny åt både lunch och middag.
Ja, det blir ju lite sådana här historier som tas upp när det inte har hänt så mycket mer spännande. MEn det blev ju bilder på både Penny å grytor...
Ha det bra tills nästa gång

Kommentarer
Postat av: svampen

tjena. ja det gäller att vara kreativ. vilken grej med inköpet...så annika har fått göra en insats nu(inte mer än rätt..;)....). Tänkte på ER idag (och alla andra dagar). Det absolut ÖS regnar ute...hela dan...och Ed frågar varje morgon i cirka 5 timmar: är det inte morgon snart? visserligen har vi gått upp 04.50 och vaknat 03.30 två dar nu...:)...men det är mörkt i SWE.



Fortsätt skriv. gärna mer! Puss allra bästa familjen

2010-10-24 @ 19:02:51
Postat av: Farmor

vilken fin gryta,ja det är bra att väta att ni gör allt till Penny. vi har redan haft 12 minus två nätter, har drt bra puss o kram.

2010-10-25 @ 09:22:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0