2 veckor senare

Nu har det gått lite mer än 2 veckor sedan Penny åkte till Thailand med mamma och pappa. Tiden har gått väldigt fort, men vi har ändå hunnit med en hel del redan. Det mesta har vi även lyckats skriva om i bloggen. Det vi inte har skrivit om ännu är att Penny blir mer och mer rörlig. Vi (eller i alla fall Pappa) tror att det inte alls dröjer länge innan det kommer ett inlägg som heter "penny kryper" Men vi får väl se.

Just nu är vi i Bangkok igen, hit kom vi igår efter en 3h resa från stranden och Ban Phe. Penny hann med att bada i havet innan vi åkte, men det var ingen höjdare. Saltvattnet var inte alls lika gott att dricka som klorvattnet som finns i poolen.

Stranden däremot var en höjdare, det är ju jätteroligt att leka med, men mamma vaktade noga så att det inte blev någon måltid av det hela.

 




Det är ju även helt ok att leka vis poolkanten



Efter att lekt i sanden och badat med Pappa blir man väldigt trött....



Ibland blir även Pappa trött samtidigt som Penny (helst om man varit ute och lekt med Stefan sent kvällen innan)..


Också var det maten… Penny gillar hemlagad mat punkt slut, det finns vissa andra saker hon äter.

·         Korv (gärna små kycklingkorvar från 7 / 11) och då hellre kalla än tillagade.

·         Macka

·         Välling och gröt

·         Snor

Ja det är väl det… Sen går vi just nu runt på hemlagad spaghetti och köttfärssås samt en rätt med kyckling, kokt potatis, lök och lite annat. Just nu har hon dock lite diarré, men det verkar inte vara så farligt för hon är lika glad som vanligt.

Nu bor vi på ett hotell som heter Aspen Suites, http://www.aspenbangkok.com/ klicka på länken så kan ni kika hur det ser ut här.

Idag är mammorna ute och shoppar hela dagen, imorgon är det pappornas tur J Om 3 dagar är familjen Reibom återigen ensamma på resan, resekamrater önskas, gärna sådana som kan passa Penny medans mamma och pappa får massage.

Den 23e bär det av ut till flygplatsen igen för då ska vi flyga norrut, till Chiang Mai, där vi kommer stanna i lite mer än 3 veckor.

Nu kommer lite fler bilder, sen får det räcka för dagen...

Ha det bra


Vi börjar med Penny sektledaren




På inhemsk matmarknad i Ban Phe (Ja vi var de enda turisterna)...




Pennys säng från den tiden då Sovjetunionen var en stormakt




Slutligen, så här glad blir man efter att fått äta god mat

Kommentarer
Postat av: Farmor

hoppa över två dagar med allt annat matt,och ger bara välling do får tarmarna vila. det brukar hjälpa .betalar du resan så får ni barnvagt,bilderna var fina ni ser så nöjda alla tre. kramar till alla

2010-10-19 @ 09:49:34
Postat av: lovisa

HAHAHAAH gud vad söt :D

2010-10-19 @ 10:10:57
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: Faster Helen

Penny ser verkligen ut att trivas riktigt bra. Tänk om hon inte vill hem igen :(

PS. behöver ni barnvakt så kan jag ta tjänstledigt och komma, säg till när ni bokat biljett till mej. haha, det är bara ett önsketänkande som jag har, Jag får stanna här i kylan (imorse -6 grader)och bara längta efter er. många pussar och kramar till er alla.

2010-10-21 @ 11:51:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0