Lekrummet (av mamma Reibom)

Vaknade med ett ryck i morse och kände att klockan var mycket. En snabbt titt på mobilen – 09:24! Den underbara frukostbuffén serveras bara till 10:30! Dessutom skulle det bli en speciell frukost idag. Tjejen i lekrummet hade erbjudit sig att vara barnvakt medan vi åt frukost! Annars är det ju inte såå bråttom, Penny orkar ju ändå inte sitta still i sin barnstol någon längre stund, så en halvtimmes frukost räcker ganska bra. Först äter Penny sin gröt och sen kan vi börja med vår frukost, annars vill ju inte Penny ha sin gröt utan vår mat istället…

 

­­­­­Snabbt upp ur sängen, ingen mysig morgon som vi brukar ha. Brukar i alla fall mysa ca 20 minuter i sängen alla tre innan det är dags att kliva upp. Jag klagar absolut inte på att få lite extra lång sovmorgon, men det är ju inte så att vi sovit i ett sträck sedan midnatt (då mamma och pappa la sig). Penny har förstås i vanlig ordning väckt oss ett par gånger under natten.

 

Ok, åter till lekrummet som det här inlägget egentligen ska handla om. Det bästa på det här hotellet förutom poolen är nog lekrummet, inklusive lektanten. Som egentligen inte alls är en tant utan en tjej. Penny gillar båda tjejerna som jobbar där…men så verkar hon ju gilla alla thailändare i och för sig. Tyvärr är det sällan några andra barn där som Penny kan leka med, men istället njuter hon av lektantens fulla uppmärksamhet.

 

Lekrummet har en massa roliga leksaker, eller framförallt andra leksaker än det begränsade antal leksaker som Penny lekt med de senaste sex veckorna. Penny börjar verkligen bli stor nu! Kommer ihåg hur det var för bara några månader sedan när hon överhuvudtaget inte brydde sig om leksaker…

 

Nu sover Penny och mamma och pappa ska slappa lite i soffan och titta på TV innan det är sovdags för även oss. Innan jag lägger mig ikväll ska jag ställa klockan…bara för säkerhets skull.

Penny & Nok
Penny & Katie

Penny tränar på att gå


Penny vilar lite (vilket inte är många sekunder per dag)



Kul med nya leksaker

Kommentarer
Postat av: Favvo Hannah

Kul att följa bloggen vore ännu roligare om ni uppdatera lite oftare. 3 inlägg om dagen är okey ;)

Saknar er, hoppas ni tänker ha en riktigt reunion när ni kommer hem. Min älskade vän Nathalia har blivit stort fan av bloggen nu också, så hon följer gärna med och hälsar på när ni kommer hem :)

Vilket som tur är rätt så snart!



Puss!

2010-11-13 @ 01:44:12
Postat av: Farmor

va staditt Penny står, det tar inte lång tid när hon börjar gå. har Annika blivit bätre äller är hon snyvig än?

2010-11-13 @ 09:23:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0