Idag...

Hej,
Här kommer ett extra inlägg - bara för dig Hanna (Vi bryr oss om de få kommentarer vi får). Självklart så får övriga också läsa vidare.
Dagen har varit mer eller mindre som övriga dagar här i paradiset, helt underbar. vi fick väcka Penny (som sov hela natten i egen säng) 09:10 - allt för att hinna med frukostbuffén.
Penny fick som vanligt nöja sig med gröt och sedan blev det lekrummet med lektanten medan mamma och pappa åt vidare. Helt otroligt vad en lugn frukost kan vara trevligt. Pappa åt som vanligt äggröra med skinka, ost, tomat och bacon och till efterrätt blev det amerikanska pannkakor med vispgrädde, färska jordgubbar och lönnsirap... Mangon hade Annika ätit upp. Mamma testade bananpajen, gott tyckte hon som går efter mottot " ju sötare desto bättre"
När vi druckit upp vår Latte skyndade vi oss glatt till lekrummet där Penny väntade. Hon hade inte ens märkt att vi varit borta...
Sen tog Penny med mamma till affären för att handla present till Pappa (det är ju trots allt farsdag imorgon) Pappa njöt av lugnet genom att gå till gymmet.
Efter det var det sovdags för Penny så Mamma och Pappa passade såklart på att bättra på solbrännan vid poolen. Efter lite lunch så badade Pappa och Penny. Penny var ruskigt sugen på att bada idag (se videoklippet nedan).
Vi har även hunnit med en sväng till i lekrummet där vi byggde lego (Penny byggde väl inte så mycket men hjälpte till genom att kasta legobitar på golvet...
Just nu sover Penny middag och vi sitter på altanen, dricker Chang (pappa) och Bacardi Breezer (mamma) och bloggar. Ikväll blir det mat på hotellets restaurang för första gången (det är ju lite dyrt här).
Det var allt för tillfället, får se om vi hinner med en till uppdatering innan sovdags, men tror det blir svårt (sorry Hanna, men 3 per dag är helt kört...)

Kommentarer
Postat av: Farmor

jag trode att Penny skolle ramla i vatten, men sedan såg jag att det var fönster.ja,ja man kan inte hjälpa att det är svag ström och långa ledningar. har det så bra kram.

2010-11-13 @ 14:03:15
Postat av: Pappa Reibom

INGET FÖNSTER!!! Men jag lovar, jag hade koll hela tiden... Kram



/H

2010-11-13 @ 14:59:02
Postat av: Micke

Va duktig hon har blivit på att krypa! Nu gäller det att vara med i svängarna hädanefter... slut på lugnet moahahahahaaa! :-D



Tookig som far sin! =)



Mvh Micke

2010-11-13 @ 16:40:29
Postat av: Hanna

Jag är så tacksam att ni lyssnar på mig =)

Bloggen är ju den bästa underhållningen jag haft på länge. Nathalia som alltid kommer på kvällskaffe vid tio tiden säger varje kväll - Har det hänt något nytt i Penny-bloggen?



Så sitter vi tillsammans och läser, skrattar åt bilder,videoklipp och kommentarer.



Sola lite åt mig också , puss!!!

2010-11-13 @ 18:37:09
Postat av: Pappa Reibom

Ajdå, nu fick man ju allt lite press på sig (Hannas fel). Vadå tokig pappa :) (Micke).



SJälvklart får du komma och hälsa på Hanna och om du tar med en extra barnvakt så blir vi bara glada...



Kram på er

2010-11-14 @ 05:38:39
Postat av: Nathalia

Gillar hon att dansa till Thaimusik? Kan du filma henne isf? :)

2010-11-17 @ 22:14:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0