Idag har vi...

... Varit på Babysim. Penny var jätteduktig (som vanligt). Hon kastade sig ned i vattnet från kanten utan problem (det var dagens övning) Annars har vi mest bara lekt och haft det bra idag. Penny har varit på toppenhumör hela dagen. Hon fick även testa en ny maträtt till lunch idag, pappa lagade korvstroganof och ris, hon åt helt ok, men inte som när mamma lagar köttfärssås till henne...
Igår hade vi som sagt besök av Patrik och Milla. Papporna hann faktiskt med ca 45min tv-spelande innan båda barnen vaknade. Efter lunch så begav vi oss ned till stan och kikade lite för att sedan möta mammorna för en fika. Vi fikade nästan en timme och Penny gnällde inget alls, helt otrolig.
Patrik ger Milla flaskan
Penny visar att hon kan ta flaskan själv


Något som Penny ÄLSKAR att göra just nu är att resa sig upp mot soffan. Det är ju inte så att hon har världens bästa balans, men det verkar hon tro själv. Ni kan ju kika nedan så får ni själv avgöra...

Kommentarer
Postat av: Jocke

Som den matnörd och gordon ramsay wannabe jag är så heter det stroganoff eller stroganov. Korvstroganof låter ju som en medecin.

2010-12-13 @ 15:20:48
Postat av: Farmor

Penny är lika vinglig som farmor,men mycket sötare.

2010-12-13 @ 17:05:31
Postat av: svampen

aha...NU kom jag på varför sötnosen ser så annorulunda hår. fuktigheten krullar inte upp håret längre....:)...det har hänt grejer sen sist verkligen, stumpan!

2010-12-13 @ 19:34:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0